Beste Password manager software - [2023 REVIEWS]

Update 2023 2023-04-30 00:00

  1. Password manager

Inhoudsopgave

We leven in een digitale wereld waar we constant gebruik maken van verschillende online accounts. Van social media tot bankrekeningen en van winkelwebsites tot cloudopslag. Het aantal wachtwoorden dat we moeten onthouden groeit steeds verder en het wordt steeds moeilijker om ze allemaal te onthouden. Hier komt een password manager om de hoek kijken. Een password manager is een tool die je helpt om al je wachtwoorden op een veilige manier op te slaan en te synchroniseren tussen verschillende devices. Zo hoef je geen wachtwoorden meer te onthouden en kan je snel inloggen op je accounts zonder zorgen te maken over veiligheid. In dit artikel gaan we dieper in op de verschillende password managers die er zijn en hoe je de juiste kunt kiezen voor je behoeften.

Benieuwd welke Password manager software volgens ons als allerbeste uit de bus kwam in 2023? Kijk snel verder en maak een goede Password manager software vergelijking.

TOP 3 beste Password manager - 2023 REVIEWS

Wij van 10software.nl hebben iedere Password manager software getest aan de hand van diverse criteria. Op basis daarvan hebben we een top 10 opgesteld van de beste Password manager softwares van 2023.

We beginnen echter eerst met een top 3. Deze 3 Password manager software producten zijn volgens ons het beste en geven je het meeste waar voor je geld door de goede prijs kwaliteit verhouding.

1password

5/5

1Password is een gebruiksvriendelijke en veilige password manager die je helpt je wachtwoorden op orde te houden. Met 1Password hoef je je geen zorgen meer te maken over het onthouden van complexe wachtwoorden voor al je accounts. Dankzij de geavanceerde encryptie worden al je wachtwoorden op een veilige manier opgeslagen en kun je deze gemakkelijk op elk apparaat waarop je 1Password gebruikt, oproepen. Bovendien biedt 1Password ook de mogelijkheid om unieke en sterk wachtwoorden te genereren, waardoor je accounts extra beschermd zijn tegen hackers. Met 1Password heb je altijd toegang tot al je wachtwoorden, waar je ook bent.

Sticky Password

5/5

Sticky Password is een innovatieve beveiligingsoplossing voor wachtwoordbeheer. Het programma maakt gebruik van geavanceerde encryptie-algoritmen om je wachtwoorden te beschermen tegen hackers en andere cyberdreigingen. Met Sticky Password hoef je je geen zorgen meer te maken over het onthouden van complexe wachtwoorden voor al je online accounts.

Het programma slaat automatisch je wachtwoorden op, zodat je ze snel en eenvoudig kunt oproepen wanneer je ze nodig heeft. Je kunt ook automatisch inloggen op websites en apps, zodat je niet steeds je wachtwoorden hoeft in te voeren.

Sticky Password is beschikbaar voor Windows, Mac en mobiele apparaten, zodat je altijd toegang hebt tot je wachtwoorden, waar je ook bent. Bovendien is er een gratis versie beschikbaar, evenals een betaalde versie met extra functionaliteiten zoals synchronisatie tussen apparaten en automatisch invullen van formulieren.

Met Sticky Password kun je je online beveiliging verbeteren en je tijd besparen door het automatisch invullen van wachtwoorden. Probeer het vandaag nog uit en ervaar de gemak en veiligheid van Sticky Password.

Keeper

5/5

Keeper is een gebruiksvriendelijke en veilige wachtwoordbeheerder die je helpt je wachtwoorden, notities en persoonlijke informatie te organiseren en te beschermen. Met Keeper kun je eenvoudig unieke, sterk wachtwoorden genereren voor elk van je online accounts, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over het onthouden van complexe combinaties van letters, cijfers en symbolen. Bovendien biedt Keeper automatisch inloggen, synchronisatie op meerdere apparaten en twee-factor authenticatie voor extra beveiliging. De gebruiksvriendelijke interface maakt het gemakkelijk om je wachtwoorden te beheren en te delen met vertrouwde personen. Met Keeper kun je gerust zijn dat je persoonlijke informatie veilig is.

Andere goede Password manager software

Heb je na het zien van onze top 3 best geteste Password manager softwares nog niet het juiste programma gevonden voor jouw computer? 

Wij hebben in totaal 10 Password manager softwares getest. Er is dus meer dan genoeg keuze. Hieronder zie je de rest van onze top 10 beste Password manager software. De #4 t/m 10 zijn allemaal kwalitatief goede softwareprogramma’s in diverse prijscategorieën.  

Wij hopen natuurlijk dat er een geschikte Password manager software voor je bijzit.

Dashlane

5/5

Dashlane is een uitstekende password manager die je helpt bij het beheren van al je wachtwoorden en persoonlijke gegevens op een veilige manier. Met Dashlane kun je eenvoudig en snel al je wachtwoorden opslaan en beheren, zodat je nooit meer hoeft te raden of te vergeten welk wachtwoord je voor welke website of app gebruikt.

Dashlane is zeer gebruiksvriendelijk en kan ook automatisch wachtwoorden invullen voor je, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het onthouden van wachtwoorden of het invullen van veelvuldige formulieren. Bovendien is Dashlane beveiligd met AES-256-bits encryptie, wat betekent dat je gegevens altijd veilig zijn en alleen toegankelijk zijn voor je.

Dashlane biedt ook enkele extra functies, zoals een wachtwoordgenerator die je helpt bij het maken van sterk wachtwoorden, een wachtwoordauditor die je helpt bij het identificeren van zwakke wachtwoorden en een functie voor het delen van wachtwoorden met anderen.

In het kort, Dashlane is een krachtige password manager die je helpt bij het beheren van al je wachtwoorden en persoonlijke gegevens op een veilige manier. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het onthouden van wachtwoorden of het invullen van veelvuldige formulieren.

Enpass

5/5

Enpass Password Manager is een uitstekende oplossing voor het beheren van al je wachtwoorden. De software is eenvoudig te gebruiken en biedt een hoog niveau van beveiliging. Met Enpass kun je al je wachtwoorden opslaan in een veilige, versleutelde omgeving en deze eenvoudig synchroniseren tussen verschillende apparaten.

Met Enpass hoef je je geen zorgen meer te maken over het onthouden van complexe wachtwoorden of het gebruik van hetzelfde wachtwoord voor verschillende accounts. De software genereert automatisch sterk wachtwoorden voor je en slaat deze veilig op. Je kunt ook je eigen wachtwoorden toevoegen en deze categoriseren voor een gemakkelijke toegang.

Enpass biedt ook enkele extra functies, zoals het invullen van wachtwoorden op websites, het opslaan van creditcardgegevens en het automatisch invullen van formulieren. De software is beschikbaar voor verschillende platforms, waaronder Windows, Mac, iOS, Android en Linux.

Met Enpass kun je gerust zijn dat je wachtwoorden veilig en gemakkelijk toegankelijk zijn. Probeer het vandaag nog uit en ervaar de voordelen van een professionele password manager.

F-Secure

5/5

F-Secure password manager is een uitstekende oplossing voor het beheren van al je wachtwoorden. Met deze tool hoef je je geen zorgen meer te maken over het onthouden van complexe wachtwoorden voor al je online accounts.

Deze password manager maakt gebruik van geavanceerde encryptie om je wachtwoorden te beschermen tegen hackers en andere cyberbedreigingen. Je kunt eenvoudig wachtwoorden toevoegen, wijzigen en verwijderen, zodat je altijd de controle hebt over je accounts.

Met F-Secure password manager kun je ook automatisch unieke wachtwoorden genereren voor al je accounts, zodat je nooit hetzelfde wachtwoord tweemaal hoeft te gebruiken. Dit verhoogt je online beveiliging aanzienlijk.

Deze password manager is gemakkelijk te gebruiken en is beschikbaar voor zowel desktop- als mobiele devices. Je kunt ook een masterwachtwoord instellen voor toegang tot de tool, zodat alleen jij toegang hebt tot je wachtwoorden.

In samenvatting biedt F-Secure password manager een veilige en eenvoudige manier om al je wachtwoorden te beheren, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over online beveiliging en je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

Kaspersky

5/5

Kaspersky Password Manager is een beveiligde wachtwoordbeheerder die je helpt je wachtwoorden, creditcardgegevens en persoonlijke informatie veilig te bewaren. Met deze software kun je eenvoudig een sterk wachtwoord aanmaken en opslaan voor elk van je online accounts, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het onthouden van al je wachtwoorden.

De software biedt automatische invulling van wachtwoorden, zodat je nooit meer hoeft te typen of te kopiëren en plakken. Ook kun je meerdere profielen aanmaken voor verschillende gebruikers, zodat iedereen in je huishouden toegang heeft tot zijn of haar eigen wachtwoorden.

Met de Kaspersky Password Manager kun je ook veilig je creditcardgegevens opslaan, zodat je snel en gemakkelijk online kunt betalen. De software biedt ook een extra beveiligingslaag met twee-factor authenticatie, zodat je je zeker kunt voelen dat je informatie veilig is.

Met de Kaspersky Password Manager kun je je wachtwoorden, creditcardgegevens en persoonlijke informatie veilig bewaren en snel en eenvoudig toegang krijgen tot je online accounts, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het onthouden van al je wachtwoorden.

KeePass

5/5

KeePass is een gratis en open-source wachtwoordbeheerder. Het maakt gebruik van een beveiligde database om wachtwoorden op te slaan en te beheren. Met KeePass kun je één hoofdwachtwoord gebruiken om toegang te krijgen tot al je andere wachtwoorden, in plaats van dat je ze moet onthouden of opschrijven. De software ondersteunt ook twee-factor-authenticatie en automatisch genereren van wachtwoorden. KeePass kan worden gebruikt op Windows, Mac, Linux, iOS en Android.

LastPass

5/5

LastPass is een geweldige password manager die je helpt je wachtwoorden veilig te houden. Het stelt je in staat om een enkel sterk wachtwoord te gebruiken voor al je accounts, in plaats van dat je elke keer een ander wachtwoord moet onthouden. Hierdoor voorkom je dat je je wachtwoorden vergeet en voorkom je dat je accounts worden gehackt.

LastPass biedt ook enkele extra functies, zoals het automatisch invullen van wachtwoorden op websites, het genereren van sterk wachtwoorden en het delen van wachtwoorden met anderen. Hierdoor hoef je nooit meer een wachtwoord te delen via e-mail of instant messaging.

Met LastPass kun je ook je wachtwoorden op al je apparaten synchroniseren, zodat je altijd toegang hebt tot je wachtwoorden, waar je ook bent. Dit is handig als je tussen verschillende computers of apparaten werkt.

LastPass is een uitstekende keuze voor iedereen die zijn wachtwoorden veilig wil houden en tijd wil besparen door automatisch in te loggen op websites. Het is eenvoudig te gebruiken en biedt veel extra functies.

NordPass

5/5

NordPass is een gebruiksvriendelijke en veilige password manager die je helpt je wachtwoorden te organiseren en te beschermen. Met NordPass kun je eenvoudig een sterk wachtwoord aanmaken voor elke website of app die je gebruikt, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het onthouden van al die wachtwoorden.

NordPass maakt gebruik van geavanceerde encryptie om je wachtwoorden te beschermen en bied je toegang tot je wachtwoorden vanaf elk apparaat met een internetverbinding. Je hoeft je geen zorgen te maken over het verliezen van je wachtwoorden of dat iemand anders erin slaagt ze te stelen.

Met NordPass kun je ook notities maken voor je wachtwoorden, zoals specifieke instellingen of beveiligingsvragen, zodat je altijd alles bij de hand heeft. Daarnaast biedt NordPass ook een automatische invuloptie voor websites en apps, zodat je snel en eenvoudig in kunt loggen zonder je wachtwoorden handmatig in te voeren.

NordPass is ook gemakkelijk te gebruiken, met een intuïtieve gebruikersinterface en een eenvoudige installatie. Bovendien biedt NordPass een gratis versie en een betaalde versie met extra functies voor gebruikers die extra bescherming willen. Kortom, NordPass is de perfecte oplossing voor het beheren en beschermen van al je wachtwoorden.

Hoe kies ik de juiste Password manager software voor mijn behoeften?

Bij het kiezen van goede Password manager software is het belangrijk dat je nadenkt over je behoeften en waar je de Password manager software voor nodig hebt Je moet jezelf vragen stellen als: Wat zijn mijn doelen voor het gebruik van deze Password manager software? Welke functies zoek ik? Hoe gemakkelijk is de Password manager software te gebruiken? 

Als je deze vragen hebt beantwoord, kun je beginnen met het vergelijken van verschillende software en de Password manager software vinden die het beste past bij je behoeften. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat niet alle Password manager software perfect aan jouw behoefte voldoet of compatibel is met je computer, dus wees bereid om wat onderzoek te doen door onze top 10 beste Password manager software reviews te lezen en een beslissing te nemen waar je je goed bij voelt. Password manager software ervaringen kunnen uiteraard per persoon verschillen.

Als je klaar bent met de Password manager software vergelijken, kies dan op de knop Beste Deal voor de goedkoopste Password manager software aanbieding van dit moment. 

Beste Password manager software eindconclusie

Om af te sluiten, kunnen we stellen dat password managers essentieel zijn voor de beveiliging van je online accounts. Ze helpen je om unieke en sterk wachtwoorden te creëren en te onthouden, waardoor je minder kans hebt op hack-pogingen. Na het lezen van dit artikel weet je nu meer over de 10 beste password managers die er op dit moment beschikbaar zijn. Je kunt nu een weloverwogen keuze maken voor de beste password manager die bij jouw behoeften past en je online accounts optimaal beveiligen. 

Disclaimer: Hoewel we onze uiterste best doen bij het maken van onze top 10 Password manager software vergelijking, kan het zijn dat er toch foutjes op de pagina staan. Wij zijn daarnaast niet verantwoordelijk voor de softwareproducten uit de top 10 lijst. De links onder ieder product leiden naar een webshop waar wij niet verantwoordelijk voor zijn. Koop je via de link een agenda software, dan ontvangen wij een kleine vergoeding. 

FAQ over onze Password manager software reviews

Na uitvoerig agenda softwares met elkaar te vergelijken, de producten te testen en te gebruiken, zijn we tot de volgende top 3 gekomen:

  • 1password
  • Sticky Password
  • Keeper

 

Behoeften en smaken verschillen natuurlijk, dus misschien vind je zelf een andere Password manager  software beter. Wij raden je aan om ook alle overige Password manager software reviews te lezen en je eigen vergelijking te maken. 

Wij schrijven uitsluitend Password manager software reviews en wij verkopen zelf niet de geteste Password manager software. We hebben wel de beste aanbieder geselecteerd voor je. Als je op de “Goedkoopste deal” knop drukt, word je automatisch doorgestuurd naar de webshop van de aanbieder. Daar vind je de beste Password manager software aanbieding en kun je de door jouw gekozen Password manager software bestellen.

De top 10 is objectief en niet beïnvloedt door andere factoren dan kwaliteit en prijs van de agenda software. Wij zullen nooit een product hoger of lager in de lijst zetten op aanvraag van een fabrikant. 10software.nl test de Password manager software o.a op gebruikersgemak, compatibiliteit met computers en prijs. Ook de Password manager software ervaringen van anderen zijn meegenomen in de top 10 beste Password manager software beoordelingen. Daaruit kwam dus een top 10 met op nummer 1 de Password manager software met de beste prijs-kwaliteitverhouding, gelet op bovengenoemde punten.

Disclaimer: 10software.nl genereert commissies door middel van advertentieprogramma’s, waarbij webshops zoals Bol.com worden gepromoot.

Author picture
Sjors

Hallo allemaal, ik ben Sjors, ik ben een software-recensent die schrijft over de nieuwste softwaretechnologie. Ik recenseer al meer dan 10 jaar software en weet heel goed hoe ze werken. Ik ben er altijd voor in om nieuwe software uit te proberen en mijn inzichten met anderen te delen. Als ik geen recensies schrijft, breng ik graag tijd door met mijn familie en vrienden.

2022-08-15 00:00