Beste Virusscanner software - [2023 REVIEWS]

Update 2023 2023-04-30 00:00

  1. Virusscanner

Inhoudsopgave

Virussen en malware zijn een steeds groter wordend probleem in de wereld van vandaag. Dat betekent dat er ook steeds meer virusscanners nodig zijn om je apparaten te beschermen. Er zijn verschillende soorten virusscanners en elk van hen heeft zijn eigen functies en voordelen. Om te weten welke virusscanner het beste bij je past, is het belangrijk om te weten welke er zijn en wat ze allemaal kunnen. In dit artikel zullen we een overzicht geven van de verschillende soorten virusscanners en wat ze allemaal kunnen. Zo kun je de juiste virusscanner vinden voor jouw behoeften en je apparaten goed beschermen tegen cyberaanvallen.

Benieuwd welke Virusscanner software volgens ons als allerbeste uit de bus kwam in 2023? Kijk snel verder en maak een goede Virusscanner software vergelijking.

TOP 3 beste Virusscanner - 2023 REVIEWS

Wij van 10software.nl hebben iedere Virusscanner software getest aan de hand van diverse criteria. Op basis daarvan hebben we een top 10 opgesteld van de beste Virusscanner softwares van 2023.

We beginnen echter eerst met een top 3. Deze 3 Virusscanner software producten zijn volgens ons het beste en geven je het meeste waar voor je geld door de goede prijs kwaliteit verhouding.

Avast business

5/5

Avast Virusscanner is een krachtig en betrouwbaar antivirusprogramma dat wordt aangeboden door Avast, een softwarebedrijf dat is gespecialiseerd in cyberbeveiliging. Avast Virusscanner biedt uitgebreide beveiliging tegen virussen, malware, ransomware, spyware, rootkits en andere bedreigingen voor je computer. Het programma geeft realtime bescherming, detecteert en blokkeert beveiligingsbedreigingen voordat ze je systeem kunnen infecteren. Avast Virusscanner biedt ook verschillende extra functies, zoals een firewall, geavanceerde antispamfilters, een beveiligingsbrowser, een netwerkbeveiligingswizard en meer. Avast Virusscanner is gemakkelijk te installeren en te gebruiken en biedt een uitstekende bescherming tegen de meest voorkomende bedreigingen.

Malwarebytes

5/5

Malwarebytes VirusScanner is een krachtige en betrouwbare virusscanner die wordt gebruikt om computersystemen te beschermen tegen allerlei soorten bedreigingen, met inbegrip van virussen, malware, spyware, ransomware en andere potentieel gevaarlijke software. Het detecteert en verwijdert deze bedreigingen voordat ze schade kunnen aanrichten en verhindert dat nieuwe infecties worden geïnstalleerd. Malwarebytes VirusScanner is gebouwd met krachtige technologie die de systemen scan op basis van bekende malware-instellingen en heeft ook een reputatie voor het onderzoeken van onbekende bedreigingen. Bovendien biedt het ook enkele extra functies, zoals het beheren van programma's die op start worden uitgevoerd, het beheren van de toegang tot netwerken, het updaten van de virusscanner en het detecteren en blokkeren van phishingpogingen. Het is gemakkelijk te installeren en te gebruiken, waardoor het een uitstekende optie voor zowel thuis- als bedrijfsgebruikers.

Intego

5/5

Intego VirusScanner is een krachtige antivirusoplossing met het beste beschermingsniveau dat beschikbaar is. Het biedt beveiliging tegen alle vormen van malware, waaronder virussen, Trojaanse paarden, rootkits, worms, adware, spyware en andere bedreigingen. Het programma scant je computer op verschillende manieren, waaronder realtime scans, manuele scans, heuristische scans en verborgen bestandsscans. Het biedt ook een beveiligingsplan dat ervoor zorgt dat alleen geverifieerde bestanden worden uitgevoerd. Met behulp van deze technologie kan Intego VirusScanner gebruikers helpen om hun computer te beschermen tegen de laatste bedreigingen. Het programma is ook voorzien van een intuïtieve gebruikersinterface die het gebruik gemakkelijk maakt. Bovendien is het programma geschikt voor zowel Mac- als Windows-besturingssystemen. Met Intego VirusScanner kunnen gebruikers er gerust op zijn dat hun computer veilig is tegen de meest recente bedreigingen.

Andere goede Virusscanner software

Heb je na het zien van onze top 3 best geteste Virusscanner softwares nog niet het juiste programma gevonden voor jouw computer? 

Wij hebben in totaal 10 Virusscanner softwares getest. Er is dus meer dan genoeg keuze. Hieronder zie je de rest van onze top 10 beste Virusscanner software. De #4 t/m 10 zijn allemaal kwalitatief goede softwareprogramma’s in diverse prijscategorieën.  

Wij hopen natuurlijk dat er een geschikte Virusscanner software voor je bijzit.

AVG

5/5

AVG Antivirus is een krachtige virusscanner die je computer beschermt tegen virussen, malware, spyware, phishingaanvallen en andere online gevaren. Het biedt een beveiligingslaag die je computer 24 uur per dag, 7 dagen per week beschermt. AVG Antivirus biedt een sterke detectie-engine die je computer continu scant om eventuele malware te detecteren en te verwijderen. Het biedt ook een firewall voor extra beveiliging, en het biedt ook geavanceerde functionaliteit zoals een antispamfilter, browser- en downloadbescherming en een online privacybeheerder. AVG Antivirus bevat ook een gemakkelijk te gebruiken interface en is gebouwd met een intuïtieve navigatie die ervoor zorgt dat iedereen het kan gebruiken, ongeacht hun technische vaardigheid. AVG Antivirus biedt een complete beveiligingsoplossing voor je computer met een uitgebreide set aan functies die je computer beschermen tegen de meest voorkomende internetgevaren.

ESET

5/5

ESET NOD32 Antivirus is een van de meest betrouwbare virusscanners op de markt. Het is een krachtig antivirusprogramma dat je computer beschermt tegen virussen, spyware, rootkits, Trojaanse paarden en andere onlinebedreigingen. Het biedt een uitgebreid beveiligingspakket, waaronder een real-time scanner, antispam, antiphishing, een firewall, een gamer-modus en een netwerkbeveiligingsmodule. ESET NOD32 Antivirus detecteert en elimineert virussen, Trojaanse paarden, worms, spyware, adware, rootkits en andere bedreigingen. Het biedt ook een uitgebreide beveiligingspakket, waaronder een real-time scanner, antispam, antiphishing, een firewall, een gamer-modus en een netwerkbeveiligingsmodule. Het biedt ook een uitgebreide beveiligingspakket, waaronder een real-time scanner, antispam, antiphishing, een firewall, een gamer-modus en een netwerkbeveiligingsmodule. Met ESET NOD32 Antivirus kun je je computer en je gegevens beveiligen tegen de laatste onlinebedreigingen. Het programma biedt een uitgebreide beveiligingsoplossing die continu wordt bijgewerkt om ervoor te zorgen dat je computer veilig is.

Bullguard Antivirus

5/5

Bullguard Antivirus is een krachtige virusscanner die je systeem beschermt tegen virussen, malware en andere online bedreigingen. Het biedt een uitgebreide set beveiligingsfuncties die je computer beschermen tegen bekende en nieuwe bedreigingen. Het is een effectief antivirusprogramma dat je computer beschermt tegen alle vormen van cyberaanvallen. Bullguard biedt ook een firewall die je apparaat beschermt tegen schadelijke malware. Bovendien heeft het een game booster-functie waarmee je de prestaties van je computer kunt verbeteren. Bullguard is een krachtig antivirusprogramma dat je computer optimaal beschermt tegen bedreigingen. Met Bullguard Antivirus kun je gerust zijn dat je systeem veilig is.

F-Secure

5/5

F-Secure VirusScanner is een krachtige virusscanner die je computer systematisch scant op bedreigingen die kunnen worden veroorzaakt door virussen, malware, spyware en andere online-dreigingen. F-Secure's gepatenteerde technologie zorgt ervoor dat je computer optimaal wordt beschermd tegen de meest recente bedreigingen. Deze virusscanner is eenvoudig te gebruiken en heeft een intuïtieve interface die gebruikers in staat stelt om gemakkelijk door de verschillende functies te navigeren. F-Secure VirusScanner biedt ook een uitgebreide beveiliging tegen phishing, social engineering-aanvallen en andere onlinebedreigingen. Bovendien wordt de scanner geleverd met een gratis 30-dagen proefabonnement, zodat gebruikers de dienst kunnen uitproberen voordat ze een abonnement afsluiten. Al met al is F-Secure VirusScanner een krachtig beveiligingsprogramma dat gebruikers in staat stelt om hun computers te beschermen tegen de meest recente online bedreigingen.

MacKeeper Antivirus

5/5

MacKeeper Antivirus is een krachtige en veelzijdige virusscanner voor Mac-gebruikers. Het biedt een uitgebreide bescherming tegen verschillende soorten malware. Met een uitgebreide databank met malware-definities en geavanceerde technologieën zoals anti-rootkit detectie, zorgt MacKeeper Antivirus ervoor dat je Mac-computer beschermd is tegen de laatste bedreigingen. Bovendien biedt het een gebruiksvriendelijke interface, waardoor het eenvoudig is om de scaninstellingen aan te passen en te beheren. MacKeeper Antivirus biedt ook realtime bescherming, waardoor je Mac-computer beschermd blijft terwijl je online bent. Met MacKeeper Antivirus krijg je een betrouwbare en robuuste virusscanner die je Mac-computer optimaal beschermt tegen malware.

Sophos Home Premium

5/5

Sophos Home Premium virus scanner is een krachtige oplossing voor het beveiligen van je computer tegen virussen en andere malware. Het biedt je een complete beveiliging tegen virussen, spyware, phishing, rootkits en meer. Het is eenvoudig te installeren en te beheren, waardoor het ideaal is voor zowel thuis- als zakelijk gebruik. Met Sophos Home Premium kun je je computer ook beschermen tegen onlinebedreigingen zoals kwaadwillende e-mails, phishing websites, kwaadaardige downloads en meer. De software biedt een proactieve detectie tegen toekomstige bedreigingen en bied je inzicht in de beveiliging van je computer. Sophos Home Premium is een uitstekende keuze voor een betrouwbare virusscanner die je computer optimaal beschermt.

Trend Micro Antivirus + Maximum Security

5/5

Trend Micro Antivirus + Maximum Security is een krachtige virusscanner die je apparaten beschermt tegen alle vormen van malware. Het biedt geavanceerde bescherming tegen virussen, ransomware, spyware, phishing en andere onlinebedreigingen. Met de virusscanner kun je ook een realtime scan uitvoeren en je bestanden en mappen tegen malware beschermen. Met de geavanceerde e-mailfilters kun je ook spam, phishing en andere ongewenste e-mailberichten tegenhouden. Met de hoogwaardige firewall- en netwerkbescherming kun je ook je gegevens en informatie beschermen tegen hackers. De software heeft ook een ouderlijk toezichtfunctie, waarmee je kunt controleren welke websites je kinderen bezoeken, beperken hoeveel tijd ze online spenderen en beveiligde wachtwoorden voor je accounts instellen. Trend Micro Antivirus + Maximum Security biedt ook een gratis 30-dagenproefversie, zodat je de kracht van deze virusscanner zelf kunt ervaren.

Hoe kies ik de juiste Virusscanner software voor mijn behoeften?

Bij het kiezen van goede Virusscanner software is het belangrijk dat je nadenkt over je behoeften en waar je de Virusscanner software voor nodig hebt Je moet jezelf vragen stellen als: Wat zijn mijn doelen voor het gebruik van deze Virusscanner software? Welke functies zoek ik? Hoe gemakkelijk is de Virusscanner software te gebruiken? 

Als je deze vragen hebt beantwoord, kun je beginnen met het vergelijken van verschillende software en de Virusscanner software vinden die het beste past bij je behoeften. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat niet alle Virusscanner software perfect aan jouw behoefte voldoet of compatibel is met je computer, dus wees bereid om wat onderzoek te doen door onze top 10 beste Virusscanner software reviews te lezen en een beslissing te nemen waar je je goed bij voelt. Virusscanner software ervaringen kunnen uiteraard per persoon verschillen.

Als je klaar bent met de Virusscanner software vergelijken, kies dan op de knop Beste Deal voor de goedkoopste Virusscanner software aanbieding van dit moment. 

Beste Virusscanner software eindconclusie

Om af te sluiten, kan worden gesteld dat virusscanners onmisbaar zijn voor de bescherming van onze digitale apparaten. Door de top 10 beschreven in het artikel is het nu mogelijk om een weloverwogen keuze te maken voor een virusscanner die aansluit bij jouw specifieke wensen en eisen. Of het nu gaat om de prijs, de gebruiksvriendelijkheid of de extra functies, er is voor iedereen een geschikte virusscanner te vinden. Het is van groot belang om regelmatig te updaten en te scannen, om zo de bescherming van jouw digitale apparaten te waarborgen. 

Disclaimer: Hoewel we onze uiterste best doen bij het maken van onze top 10 Virusscanner software vergelijking, kan het zijn dat er toch foutjes op de pagina staan. Wij zijn daarnaast niet verantwoordelijk voor de softwareproducten uit de top 10 lijst. De links onder ieder product leiden naar een webshop waar wij niet verantwoordelijk voor zijn. Koop je via de link een agenda software, dan ontvangen wij een kleine vergoeding. 

FAQ over onze Virusscanner software reviews

Na uitvoerig agenda softwares met elkaar te vergelijken, de producten te testen en te gebruiken, zijn we tot de volgende top 3 gekomen:

  • Avast business
  • Malwarebytes
  • Intego

 

Behoeften en smaken verschillen natuurlijk, dus misschien vind je zelf een andere Virusscanner  software beter. Wij raden je aan om ook alle overige Virusscanner software reviews te lezen en je eigen vergelijking te maken. 

Wij schrijven uitsluitend Virusscanner software reviews en wij verkopen zelf niet de geteste Virusscanner software. We hebben wel de beste aanbieder geselecteerd voor je. Als je op de “Goedkoopste deal” knop drukt, word je automatisch doorgestuurd naar de webshop van de aanbieder. Daar vind je de beste Virusscanner software aanbieding en kun je de door jouw gekozen Virusscanner software bestellen.

De top 10 is objectief en niet beïnvloedt door andere factoren dan kwaliteit en prijs van de agenda software. Wij zullen nooit een product hoger of lager in de lijst zetten op aanvraag van een fabrikant. 10software.nl test de Virusscanner software o.a op gebruikersgemak, compatibiliteit met computers en prijs. Ook de Virusscanner software ervaringen van anderen zijn meegenomen in de top 10 beste Virusscanner software beoordelingen. Daaruit kwam dus een top 10 met op nummer 1 de Virusscanner software met de beste prijs-kwaliteitverhouding, gelet op bovengenoemde punten.

Disclaimer: 10software.nl genereert commissies door middel van advertentieprogramma’s, waarbij webshops zoals Bol.com worden gepromoot.

Author picture
Sjors

Hallo allemaal, ik ben Sjors, ik ben een software-recensent die schrijft over de nieuwste softwaretechnologie. Ik recenseer al meer dan 10 jaar software en weet heel goed hoe ze werken. Ik ben er altijd voor in om nieuwe software uit te proberen en mijn inzichten met anderen te delen. Als ik geen recensies schrijft, breng ik graag tijd door met mijn familie en vrienden.

2022-08-15 00:00