Zoek
Sluit dit zoekvak.

Op een sociaal netwerk als Instagram is het heel belangrijk om likes te krijgen op je posts. Dit is niet alleen leuk, maar ook heel belangrijk, als je jouw pagina wilt laten groeien. Het algoritme van Instagram bepaalt namelijk of content wel of niet waardevol is.

Wanneer een post veel likes heeft, dan betekent dit dat veel mensen de foto of video waarderen. Dit is voor het algoritme van Instagram een teken dat deze content goed is. Hierdoor zal de post bij meer mensen in de tijdlijn verschijnen, maar hoe krijg ik gratis Instagram likes? Ik ga het je vertellen.

Gratis likes instagram met goede content

Veel gebruikers van Instagram vragen zich af hoe ze meer likes kunnen krijgen op Instagram. Dit kan namelijk best een opgave zijn om dit voor elkaar te krijgen. Het allerbelangrijkste is dat je goede en unieke content maakt en blijft maken.

Als je jouw pagina wil laten groeien, dan is het belangrijk dat je dagelijks wat op Instagram post. Unieke foto’s en video’s doen het heel goed. Probeer dus zo min mogelijk stock foto’s te gebruiken. Maak echt zoveel mogelijk je eigen materiaal.

Meer likes op Instagram krijgen op een organische manier heeft wel tijd nodig. Je bouwt een pagina op en door steeds meer content te delen, komen steeds meer mensen naar je pagina.

Nodig mensen uit

Wanneer je een nieuwe pagina begonnen bent, dan kun je op deze manier ook gratis Instagram likes krijgen. Je kunt namelijk mensen in je omgeving uitnodigen, om je pagina te volgen. Denk hierbij aan vrienden en familie.

Wanneer jij content deelt op je pagina, dan krijgen je vrienden en je familie dit ook allemaal te zien. Ze liken de foto’s en video’s die je deelt en dit vindt Instagram weer leuk. Op die manier kun je heel gestaag een organische following opbouwen.

Als je op Instagram gratis likes wilt krijgen, dan kun je er ook voor kiezen om je pagina op andere sociale media te delen. Je kunt bijvoorbeeld de URL van je pagina dagelijks in je status van WhatsApp zetten. Ook kun je ervoor kiezen om naast Instagram, Facebook te gebruiken.

Vanuit de Facebookpagina kun je prima doorlinken naar je Instagram pagina. Je Facebookvrienden krijgen sneller je pagina te zien en je hebt meer mensen die je pagina op Instagram zullen gaan liken.

Hoe krijg ik meer likes op Instagram?

Je hebt kunnen lezen hoe je gratis Instagram likes kunt krijgen. Voor veel mensen gaat dit proces echter niet snel genoeg. Een organische following verzamelen kan vele maanden tot soms wel meer dan een jaar duren.

Dit proces volhouden is een hele uitdaging. Je moet namelijk dagelijks content blijven delen met op het begin niet of nauwelijks resultaten. Als je een klein budget hebt, dan kun je dit hele proces in een stroomversnelling brengen.

Apps om likes voor Instagram te krijgen

Lang niet iedereen weet hiervan, maar je kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van gekochte likes. Deze apps zorgen ervoor dat je snel meer Instagram likes gaat krijgen, op je foto’s en video’s.

Veel websites en apps bieden deze mogelijkheid namelijk aan. In veel gevallen kun je het eerst gratis proberen, om te kijken of het wat voor je is. Bevalt je deze manier van werken, dan kun je ervoor kiezen om voor een betaalde mogelijkheid te gaan.

Veel van deze websites werken op dezelfde manier. Je kunt namelijk verschillende aantallen likes kopen. Van een paar honderd likes tot vele duizenden likes. Het is wel belangrijk dat, wanneer je hiervoor kiest, je dit wel geleidelijk doet.

Hiermee bedoel ik dat je niet meteen 3.000 likes moet kopen, als je pagina nog bijna helemaal leeg is. Mensen vertrouwen niet, maar ook het algoritme van Instagram zal dit zien. Het kopen van likes gaat tegen de algemene richtlijnen van Instagram in, maar als je dit geleidelijk doet, dan levert het geen problemen op leert de ervaring.

Via FollowFactory.nl, LikeFabriek.nl en SnelleVolgers.nl kun je betaalbaar en veilig Instagram likes kopen. Wij kennen deze partijen en werken met alle drie samen. Professioneel, eerlijk en betrouwbaar.

Gratis Instagram likes conclusie

Gratis Instagram likes krijgen dat kan zeker, maar hierbij moet je er wel rekening mee houden dat dit veel tijd kost. Organische processen op social media nemen nu immers veel tijd in beslag. Als dit je te lang duurt, dan kun je ervoor kiezen om via internet of apps likes te kopen. Dit is een goede optie om het proces te versnellen, maar ga hierbij dus niet te snel.