Zoek
Sluit dit zoekvak.

H.J. Kiers - ICT & Facilities

H.J. Kiers - ICT & Facilities is een Computerondersteuning en -services gesitueerd in Drachten aan de Noorderdwarsvaart 82.

Meer informatie over H.J. Kiers - ICT & Facilities in Drachten

Automatisering wordt steeds belangrijker en als organisatie kun je niet meer achter blijven. H.J. Kiers - ICT & Facilities helpt je om de IT van jouw bedrijf op orde te krijgen. Onder andere verleent deze Computerondersteuning en -services advies met betrekking tot computers, netwerken en software.

Wanneer je de kennis niet hebt of liever geen omkijken wilt naar complexe IT-vraagstukken, biedt H.J. Kiers - ICT & Facilities de oplossing voor jou. Om risico’s te vermijden en goed werkende, beveiligde systemen te gebruiken voor je onderneming, schakel je de IT service van deze  Computerondersteuning en -services in en kun jij je focussen op de onderneming zelf.

Lees op de website http://www.hjkiers.nl/ van deze Computerondersteuning en -services meer over de service die H.J. Kiers - ICT & Facilities je kan verlenen. Voor vragen, staat H.J. Kiers - ICT & Facilities je graag te woord op 31 512 522 802. Mocht er een persoonlijk adviesgesprek ingepland zijn, vind je hieronder het adres.

Routebeschrijving

  1. computerondersteuning en -services
  2. H.J. Kiers – ICT & Facilities

Bezoekers bekeken ook